Kr. Himmelfartsdag

White Basic Tee & Sneakers

Mit næste køb skal helt sikkert være et par helt hvide sneakers af den ene eller anden art. Jeg har lidt denne her adidas udgave i sigte, som jeg fornemmer ville sidde klistret til mine fødder hen over hele sommeren (:
Jeg tænker at bruge det meste af min søndag med benene oppe og måske finde lidt online shopping.. Min veninde Camilla og jeg fik lidt af et sukker-chok i går og endte med både at bage kanelsnegle og drømmekage – så der er heldigvis lidt rester, der skal udryddes i dag (:
Jeg ønsker Jer en dejlig søndag.
emilies_kollage1. T-shirt: mbyM / 2. Ur: Daniel Wellington / 3. Nederdel: Ganni / 4. Halskæde: Jane Kønig / 5. Bomber Jakke: Ganni / 6. Sneakers: Adidas / 7. Taske: Poverty Flats

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kr. Himmelfartsdag