H&M Home Collection

Besties Birthday

Hej derude (:
Stilheden denne wekkend skyldes, at jeg har været optaget af at fejre min dejlige veninde Bene’s fødselsdag i København. Det har været en så gennemført hyggelig og dejlig weekend, hvor der var sørget for alt helt ned til mindste detalje.
Fødselsdagen var først om lørdagen, men jeg tog afsted om fredagen, for at få lidt ekstra tid med mine savnede københavner-piger. Fredag aften spiste vi på Kompa’9 (Kompagnistræde 9), som jeg varmt vil anbefale jer. En rigtig hyggelig og stemningsfuld café/restaurant som serverede det lækreste tapas. 

kompa9Lørdag lagde vi jyder ud med lidt shopping på Strøget og mødtes derefter med fødselaren og de andre fødselsdagsgæster ved Christianshavn, hvor det flotteste picnicbord ventede os. Der blev hygget med drinks, kager og snacks og derefter sejlede vi ud på kanalerne for at se Red Bull Cliff Diving, som lavede 28 meters udspring fra Operahuset.
bdaycollage
collageemilieTil aftensmadstid tog vi igen hjem til pigernes lejlighed, hvor vi fik serveret top-lækkert mad, stadig i gennemført picnic-stil. Vi fik bl.a. fire forskellige og vildt gode mini-burgers, eller “Sliders”, som de så populært også kaldes. Der var virkelig fest i vores maver!
foodemilie
Lørdag nat endte vi på HIVE til en temmelig vild fest og søndag blev vores tømmermænds-burger-cravings stillet på Café Norden. Syv burgere på to dage, er da egentlig ret godt klaret, er det ikk? (-;
Tak for en dejlig weekend piger!
collage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M Home Collection