Denim shorts and a white shirt

Ibiza Vibes

Hej bloggen, lige et hurtigt hej fra mig.
Jeg er sammen med Mark tilbage på vores yndlings ø for en lille stund. Vi ankom tidligt mandag morgen og har siden da brugt tiden på at dase ved stranden og poolen, spist god mad og hygget os. Så intet nyt under solen der.

Inden vi tog afsted har jeg købt mig en selfie-stang, og det er seriøst the shit. Jeg spørger mig selv hvorfor jeg ikke har anskaffet mig sådan en noget før? (:
Hvis ikke I allerede har en, så smut forbi Søstrene Grene som lige nu har dem til 98 kr. eller måske ebay som også har et stort udvalg til næsten ingen penge. Det gør altså bare dine ferie-selfies lidt sjovere (: Vi blogges!
IMG_0679IMG_0673

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denim shorts and a white shirt