Ibiza Vibes

Hjemme igen

Så er jeg hjemme igen fra nogle fantastiske dage på Ibiza med min mand. Nedenfor er mine seneste instagrambilleder fra turen, men jeg har mange flere, som jeg nok skal smide op herinde også. Jeg håber at I har haft det godt imens og har nydt det gode vejr herhjemme, hvis ikke I også har været udenlands.

Det bedste ved at komme hjem fra ferie er naturligvis at der fortsat er 27 grader og det ikke bare er direkte hjem til enorme mængder regn. Men men, det kommer nok inden for et par dage igen, hvis jeg kender den danske sommer ret (:
En anden god ting ved at komme hjem fra ferie, er at de pakker jeg havde bestilt online inden jeg tog afsted, ligger klar som en slags velkommen-hjem gaver til mig selv. Det er sgu hyggeligt.. Det eneste der ikke gjorde mig særlig begejstret da jeg vi kom hjem, var at stort set alle mine planter og blomster havde givet sig til at dø i mellemtiden. Både Mark og jeg lå desværre syge to dage inden afrejse, så jeg fik ikke lige koordineret med en blomsterpasser. Ups!, det husker jeg til næste gang (:collageInstagram: @emiliejacqueline

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ibiza Vibes