Nøddekage med jordbærskum

Casual Chic

Min søndags uniform har båret præg af at jeg jeg ikke har bestilt særlig meget andet end en tur forbi træningscenteret i morges. Derefter har jeg bare tullet rundt derhjemme og bagt en kage – så går regnskabet ligesom op, ikke? (:

Mit tøj i dag er fra samme lækre Nü by Staff kollektion som buksedragten jeg viste jer i indlægget her. Luxury kollektionen er som tidligere nævnt designet til stilfuld og fancy afslapning, og med en bagtanke om f.eks. at gøre det muligt at rejse i komfortabelt og samtidig smart tøj. Det jeg faldt for ved dette sæt var først og fremmest den bløde kvalitet og dernæst de fine skinddetaljer ved buksernes talje og skinneben. Det tager lige de sædvanlige sweatpants til et nyt level.
__________________

I øvrigt er vinderen af Biosym-konkurrencen nu fundet, og jeg kan sige tillykke til Terese Hougaard, jeg har sendt dig en e-mail med info.
IMG_0842
IMG_0843
IMG_0847 IMG_0848 IMG_0853
/ Bukser, top og armbånd fra Nü by Staff /
Toppen kan købes her og skindarmbånd (på udsalg) her.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nøddekage med jordbærskum