Colorful Bracelets

Cantaloupe – og jordbærispinde

I går besluttede min svigerinde Camilla og jeg at lave en omgang ispinde sammen. Om det var for at fejre at jeg er blevet optaget på min uddannelse pr. 1/9-15 (jubii) eller om det bare var for at fejre en fridag efter en veloverstået træning ved jeg egentlig ikke, men vi valgte i hvert fald at lave nogle lækre sommer-is, til trods for at vejret ikke rigtig indbyder til det pt.
IMG_1026
IMG_1027
Kombinationen denne gang var med to af favorit-frugterne: Cantaloupe melon og danske jordbær.
Til 8 is brugte vi en lille cantaloupe melon, saften fra en halv appelsin og en spsk. sukker. Det hele røg en tur i blenderen, og derefter hældt op på formene. Inden de blev sat på frys kom vi et par jordbærskiver i hver is. Da vi smagte dem i dag, blev vi enige om at den lette opskrift helt klart var værd at dele, til når sommeren forhåbentlig snart banker på døren. Så nu har I den (:IMG_1030

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Colorful Bracelets