That 70's Vibe

Cremet Basilikums Pesto

I dag vil jeg gerne dele min fortolkning af en klassisk basilikums pesto med jer. Denne pesto er cremet og smagfuld og fungerer fremragende henover frisk pasta, eller som tilbehør i en lakse/avokado rugbrødssandwich, som er en af mine personlige frokostfavoritter. Udover at den smager godt er den også dejlig let og enkel at lave selv.
Så her får i den lige inden jeg hopper i seng (:
IMG_1223Du skal bruge:
1 stor håndfuld Basilikum
15 g. pinjekerner
1-1 ½ dl. Jomfru olivenolie
1 Fed hvidløg (pillet)
20 G. Frisk revet parmesan ost
Salt

Fremgangsmåde:
Start med at tørriste pinjekernerne forsigtigt på en varm pande. Mens pinjekernerne køler af, rives parmasanosten og basilikum bladene plukkes og skylles. Kom basilikum, pinejekerner, hvidløg og olie i en stavblender eller lign. og kør det godt igennem i 1 minuts tid. Derefter tilsættes osten og der blendes yderligere til massen er jævn. Smag til med salt. Et voilá!
(Opbevares på køl)
IMG_1227 IMG_1236

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

That 70's Vibe