Inspire Convention

Evergreen Essentials

Når messing, marmor og velour akkompagneres med en dyb grøn farve som matcher mine planter, giver det efter min mening hjemmet et rigtig fint udtryk. Sammen med mine grafiske plakater i sort og hvidt og gulvtæppet i marokkansk stil, ender det ud i en rigtig fin og dekadent stil. At bringe planter og blomster ind i sit hjem, kan også hjælpe til med at lade sommeren vare en lille smule længere (:

Nedenfor er et par detaljer fra vores stue, som lige nu rummer en kombination af alle de bolig-tendenser som jeg har forelsket mig i i denne sæson.
IMG_1275IMG_1265 IMG_1293IMG_1272
IMG_1290
IMG_1261 IMG_1258IMG_1298

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspire Convention