Evergreen Essentials

Om at balancere med mere end ét studie

Har jeg fortalt at jeg er startet på mit nye studie? Nej vel? Det mente jeg heller ikke at jeg havde haft tid til (:
Men det gjorde jeg altså her den 1. september og har dermed lige afsluttet min tredje uge som Grafisk Design Teknolog studerende ved UCN i Aalborg. Det er ret spændende, eller det har det i hvert fald vist sig at være..
For jeg må ærligt erkende at jeg ikke var sådan ovenud begejstret, da jeg modtog mit optagelsesbrev tilbage i juli. Forud for studiestarten har jeg haft det lidt ambivalent i forhold til om det nu var det rigtige valg og den rigtige retning at gå for mig.

Det kommer sig naturligvis i høj grad af, at jeg stadig er i gang med at færdiggøre min uddannelse som Personlig Træner, som foregår med undervisning i Aarhus to gange om ugen. Jeg var klar over at den første måned på UCN ville komme lidt i karambolage med PT-uddannelsen og at jeg ind imellem måtte vælge mellem, hvilken undervisning der var mindst ærgerlig at gå glip af. Men siden jeg færdiggjorde mit anatomi og fysiologi kursus i foråret, har jeg været fastbesluttet på at skulle læse videre til Personlig Træner her efter sommerferien. Om to uger skal jeg op til min eksamen og forhåbentlig kan jeg gå derfra med endnu en ny titel og være klar til at arbejde med nogle af de klienter, som jeg allerede er så heldig at have på en venteliste. Det glæder jeg mig enormt meget til!

Så altså, det var primært årsagen til at jeg var lidt skeptisk omkring det nye studie i Aalborg. Men jeg tænkte at jeg ville give det en chance og se om det var noget for mig – hvis ikke, var der jo ingen der tvang mig til at blive.

Efter at jeg har haft mine små følere ude i noget tid, kan jeg nu konstatere at det er noget for mig. Jeg er blevet vildt positiv over det hele. Både skolen som helhed, de forskellige fag og så hjælper det selvfølgelig også at jeg er kommet i en rigtig sød klasse. Så nu får det altså et skud!

Om det bare er fordi det er typisk mig eller om det er fordi jeg lige skulle mærke efter om det var noget jeg ville, har jeg været ret sent ude med studieforberedelserne. Det betyder at jeg 1. først lige har modtaget mit Ungdomskort til DSB, hvilket har gjort at jeg selv har måtte køre vejen mellem Randers og Aalborg her de første par uger, 2. at jeg endnu ikke har modtaget alle mine bestilte studiebøger og dermed alledere er lettere bagud med lektielæsningen og sidst men ikke mindst 3. har jeg først i dag erhvervet mig en ny MacBook Pro, som kan køre de forskellige programmer, jeg skal til at arbejde med. Så det blev et farvel til min 6 år gamle MacBook Air og ligeledes et farvel til min første SU, som altså hurtigt fik ben at gå på. Men nu er jeg også snart ved at være helt studieparat, sådan for alvor. Og det er altså fedt. I dag har jeg bl.a. designet min egen typografi (:

Nu ved I lidt om, hvad det er jeg render og bruger min tid på, når jeg ikke er så aktiv herinde. I er selvfølgelig velkommen til at spørge, hvis der er noget af det I er nysgerrige på at vide mere om.
Rigtig god weekend fra mig til jer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Evergreen Essentials