A Walk In the Woods

Todays Desktop View

desktop desktop1I dag har jeg haft sidste undervisningsdag på Fitness Institute i Aarhus med Henrik Duer og er så småt ved at forberede mig mentalt til at skulle op til min PT eksamen om en uge. Jeg har netop modtaget mine to eksamens-cases, som skal forberedes her i weekenden. Siden jeg kom hjem fra skole, har jeg forsøgt at indhente noget af mit forsømte studiearbejde fra UCN. Det er blandt andet blevet til dette Moodboard, som skal indgå i en anden større opgave om nogle uger. Derudover er der jævnt meget læsestof og læring om computerprogrammer jeg også skal have indhentet, så der bliver nok at se til denne weekend.
I går aftes var jeg i i øvrigt i biografen og se ‘Klovn Forever’ med Mark og min familie  – den var præcis ligeså grænseoverskridende og pinlig som forventet (:

I aften skal jeg ud at hygge og spise sushi med en håndfuld gode mennesker, så jeg må hellere lige få læst færdig inden da .. So long!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A Walk In the Woods