Light Grey Coat

Hos Fodterapeaut

Jeg er lige kommet hjem fra den mest behaglige behandling, man kan forestille sig at starte en fridag med. Jeg har for første gang været på besøg hos en Statsautoriseret Fodterapeaut for at få ordnet mine fusser.
Jeg startede ud med et dejligt fodbad og fik fjernet min neglelak. Efterfølgende fik jeg fjernet hvad der var af hård hud, fik renset og tilklippet neglene og tilsidst fik jeg nænsomt fødderne smurt ind i en afslappende lotion. Jeg har døjet lidt med en begyndende ligtorn som resultat af mange lange dage i stramme træningssko, som har gjort pokkers ondt. Den blev der også en ende på i dag, sikke en fornøjelse!
Kristina som behandlede mine fødder var yderst professionel, sød og snaksaglig. Hun gjorde mig opmærksom på vigtigheden af, at passe godt på sine fødder allerede som ung, da det jo trods alt er fødderne, der skal transportere os gennem hele livet. 
IMG_1575
IMG_1577Oplevelsen overgår de forskellige hjemmebehandlinger jeg tidligere har afprøvet og føles samtidig en mere luksuriøst, på lige linje med øvrige skønhedsbehandlinger af eksempelvis hår, hud og negle.
Jeg tror helt klart at det er noget jeg vil prioritere at få gjort nogle gange om året, både pga. den hverdags-luksus det er og naturligvis på grund af det flotte og rene resultat som jeg gik hjem med. Så mange anbefalinger herfra (:
Find Klink for Fodterapi v. Charlotte W. Jensen på Clausholmvej 21, 8960 Randers. Bestil tid på telefon: 8640 5354.collage/Emilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Light Grey Coat