Forkælelse til lokkerne

Mobilitets kursus

I dag er det meste af min søndag blevet brugt på et spændende kursus om mobilitet og smidighed i Performance Gym PT i Aarhus. Jeg var afsted med Mark og min kollega Nikolaj.
Det var super interessant at få udfordret min egen mobilitet og samtidig også rigtig lærerigt set i forhold til, hvordan vi kan arbejde med netop disse vigtige faktorer med vores klienter. Af udstyr brugte vi en del Foamrollers, Lackross bolde og TRX, som jeg i forvejen er godt bekendt med fra tidligere kurser, så det var fedt at få nogle nye redskaber til videreudvikling.

Jeg fik taget lidt billeder af nogen af de mange forskellige øvelser vi gennemgik, og tænkte at jeg lige ville dele dem med jer (:
image1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forkælelse til lokkerne