dear SANTA

Lace for christmas

Juledagene er nu for alvor lige rundt om hjørnet, og jeg selv har min første december julefrokost med pigerne fra mit studie i morgen aften. Som altid følger der tøjkriser med til den slags, så hvis du selv er havnet i en sådan situation, kan du nå at sikre dig en lækker blonde sag, som den jeg har fået fingrene i fra Kendrashop.dk. Den findes i to farver og kan både bruges alene eller med en anden bluse over, så det bare er de fine blonde detaljer der titter frem.

For at sprede lidt god julekarma, kan jeg forkæle jer læsere med en rabatkode til fri fragt på alle ordre fra siden. I skal blot bruge koden “FFemilie” inden i tjekker ud ved indkøbskurven. God shopping.
image2

image1Den grå/metalfarvede top kan du finde her og den sorte findes her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

dear SANTA