Lace for christmas

Christmas is Coming

emiliejacquelineSå blev det dagen før dagen før dagen. Aldrig har jeg oplevet at december måned er fløjet så hurtigt afsted. Det er lige før jeg knapt har nået at få tændt lysene i min adventsdekoration.. Til gengæld har jeg efterhånden fået styr på næsten alle julegaverne og det er jo det vigtigste.

Netop som jeg endelig føler min klar til julen, er jeg blevet ramt af ondt i halsen og forkølelse – og gæt hvem der bliver slemt utilfreds hvis ikke hun kan smage julemaden på torsdag??
Har derfor været hjemme at ligge under dynen de sidste par timer mellem mine to hold klienter i centeret. Havde håbet det ville hjælpe lidt mere end det viste sig at gøre. Så pt. ligger jeg bare og ærgrer mig over at jeg allerede har udryddet hele posen af vaniljekranse jeg fik af min mormor i søndags.. Hvad blev der af at man skulle gemme lidt til de dårlige tider? 🙂
Er I klar til jul?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lace for christmas