New Years in Miami

2015 Highlights

Som så mange andre bruger jeg også årets sidste dag på at se tilbage på nogle af de største begivenheder der har været i det forgangne år.
Det er ingen hemmelighed at mit 2015 i høj grad blev et år med fokus på uddannelse og kurser indenfor nogle af de fagområder jeg finder allermest interessant. Jeg har nydt hvert eneste sekund, til trods for at det til tider blev lidt af et puslespil at få til at gå op med arbejde ved siden af. Men her sidst på året kan jeg alligevel ånde lettet op og sige “det lykkedes” (:

Jeg har prøvet at samle en lille oversigt over nogle af de ting som jeg særligt vil huske år 2015 for:

  • Februar: På min 23 års fødselsdag kunne jeg samtidig fejre at jeg, efter 2 års elevtid, blev færdiguddannet Handelsassistent.
  • Marts – april: Kursus i Anatomi og Fysiologi.
  • Marts – juni: Kursus i Innovative Event Management.
  • Maj: Mark og jeg flyttede i ny lejlighed.
  • Maj – juni: Blev EHFA certificeret Fitness Instruktør.
  • September – oktober: Blev EHFA certificeret Personlig Træner.
  • September: Opstart på Grafisk Design Teknolog uddannelse i Aalborg.
  • Oktober – december: Opstart som selvstændig personlig træner.

12464025_10207741691916001_1903993027_nSå som I måske kan fornemme, har der været ret meget knald på i 2015, men jeg tør godt garantere at år 2016 for mit eget vedkommende også bliver et stort år og om ikke andet også en anelse travlt.

Mark og jeg  har netop afsluttet årets sidste træning her i smukke Miami, spist morgenmad og vil nu en tur til poolen for at dase og suge lidt sol til os. I eftermiddag skal vi til Beach Bash på South Beach med live optræden fra Imagine Dragons, Macklemore og Ryan Lewis.

Senere i aften er vi lidt i dilemma om vi skal vinke farvel til år 2015 med en Drake koncert på E11VEN eller om vi skal hoppe ind i 2016 på LIV nightclub med TheWeeknd, Kygo og Steve Aoki… Tiden må vise om det bliver det ene, det andet eller måske noget helt tredje. Jeg er i hvert fald ellevild og sikker på at det bliver en fantastisk dag og aften!

Ønsker Jer alle en fortryllende nytårsaften. Vi skrives ved i det nye og tak fordi I følger med.

/Emilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Years in Miami