Chloé Eau de Parfum

eBay tip: Lightbox

lightboxEfter mit opslag om kønnet på vores kommende baby som jeg skrev her, har jeg fået en del henvendelser på, hvor den fine lystavle var fra, så jeg vil lige dele det med jer alle her.
Jeg købte tavlen på eBay sidste år og vi bruger den pt. som natlampe i soveværelset. Du kan finde den lige her i A4 størrelse til ca. 440 kr. inkl. fragt. Der medfølger en masse forskellige bogstaver, så man selv kan ændre sit budskab efter ønske. Synes den er vildt smart og flot at have stående, både tændt og slukket som på dette billede. Hvad synes i?

2 kommentarer

 • Charlotte

  Hej Emilie!
  Mit øje siger mig, at monstera-bladende muligvis er sådan nogle, som kan gå helt uden vand 😉 Hvis ja – hvor kan man købe disse?
  De er super flotte så store!
  Kh!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Charlotte,

   Du har fuldstændig ret, de er pivfalske de blade der 😀 Måske jeg i øvrigt skulle hælde lidt vand i vasen, for at det ikke er alt for tydeligt at jeg sejler til at holde grønne planter .. Haha

   Men jeg købte de store af dem i en interior butik på Ibiza i sommers, men har faktisk også købt nogle i december i Plantorama, der bare er lidt mindre. Måske er du heldig at de stadig har nogen der 🙂

   Hilsen Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chloé Eau de Parfum