eBay tip: Lightbox

Colorful Walls

Jeg er blevet mere og mere hook på ideen om at male en enkel væg i en anden farve, så hele boligen ikke altid skal fremstå så “klinisk ren” og hvid. Jeg synes man kan skabe så meget rum og stemning ved at male en enkel væg i en anden farve, som på disse billeder jeg har samlet herunder. Måske det bliver det kommende børneværelse det kommer til at gå ud over en dag – eller måske bagvæggen i vores soveværelse? Jeg har i øvrigt stadig ikke fundet plads til min nye velour sofa, men den kunne man også godt tænke ind i projektet.
colorful walls

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

eBay tip: Lightbox