Baby Room Wanties

Hold styr på din graviditet – uge for uge

De fleste mødre eller kommende mødre kender den traditionelle “Barnets første bog“, hvor man kan notere alle vigtige begivenheder fra barnets første år. Men med de 9 måneders ventetid på guldklumpen, starter det nye kapitel jo langt før barnets ankomst og jeg synes personligt at det er rigtig hyggeligt at holde styr på den proces – både til at kigge i efterfølgende og til at huske alle de ting man garanteret glemmer når først man har sit nyfødte barn i sine arme.
Til at holde styr på alle de vigtige detaljer fra min graviditet, har jeg fra plakatshoppen justspotted.dk modtaget denne fine Pregnancy Journal med de fineste illustrationer af Mie Frey Damgaard med titlen “Waiting“. I bogen er der masser af plads til at notere alle de sjove ting som sker undervejs i graviditeten og tilmed er der også plads til at klistre nogle mavebilleder ind, hvis man skulle have lyst til det.

Jeg har planer om at få bogen udfyldt her i påskedagene frem til uge 28, som jeg netop er gået ind i i dag. Så nu skal alle de notater jeg har taget på min telefon og i min kalender endelig samles og skrives ned, så det bliver lidt mere overskueligt. Det bliver super hyggeligt! Bogen kan købes her til 165 kr.

IMG_2183IMG_2185IMG_2187Jeg modtog ligeledes den fineste signerede og nummererede plakat i lys egetræsramme fra Justspotted.dk. Plakaten hedder “Flødeboller” og er designet af Natacha Withøft, som formår at skabe noget enkelt og sødt som bare rammer min boligindretningsstil spot-on. Jeg kan godt give mig selv titlen som den største flødebolle-elsker, så denne fine plakat til det lille pige værelse, var næsten et must. Hvis ikke mit barn skal have et billede af 9 lyserøde flødeboller på væggen, hvem skal så? 🙂
Så stor tak til Justspotted.dk for at forsyne børneværelset med sådan en fin en også!
Plakaten er i str. A3 og koster 249 kr. (eksklusiv ramme), den kan købes her. IMG_2188 IMG_2192Indlægget er udgivet i samarbejde med Justspotted.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby Room Wanties