Countdown Calender

Klient Resultater: Signe Svaneborg, part 2

Måske husker I min seje vægttabsklient Signe, som tidligere fortalte om sit 12 ugers træningsforløb sammen med mig. Hvis ikke kan I læse eller genlæse hendes beretning her. Som nævnt valgte Signe til min store fornøjelse at træne sammen med mig i yderligere 12 uger, og efter sammenlagt 6 måneders hårdt arbejde, kunne vi i går tage hendes endelige før/efterbilleder, som I nu kan se her.
Billederne taler for sig selv, men hvis vi skal have nogle fakta på bordet, har Signe tabt 7,4 kg. fedt, øget hendes muskelmasse med 2 kg. og er blevet hele 59 cm. smallere. Jeg er så stolt af hende!
Signe har fået en masse værktøjer og viden med videre, så hun nu er klar til at stå på egne ben og arbejde videre og jeg glæder mig til at følge hendes rejse fra sidelinjen i Fitness Studiet når jeg går på barsel om en måneds tid.
signe collage
Da Signe og jeg startede med at træne sammen for 6 måneder siden, trænede hun konsekvent i store langærmede og tætlukkede træningstrøjer uanset hvor varmt hun fik det, når jeg pressede hende. Men på vores sidste dag i går, var hun af egen fri vilje hoppet i en fin ærmeløs træningtop og hun strålede bare der ud af – så vi måtte naturligvis forevige øjeblikket med et gun-pose foran vores “Curls for the Girls”-citat 😀
Jeg synes personligt at sådan en lille ting er et kæmpe fremskridt og et tegn på en bedre selvfølelse og selvtillid.
Jeg har også fået lov til at reposte dette billede fra Signe’s egen instagram, hvor hun viser hvor godt hendes flotte bikini nu sidder kontra sidste sommer, hvor hun købte den 🙂
signe instagram12914992_10206442393118986_1386879951_o

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Countdown Calender