Klient Resultater: Signe Svaneborg, part 2

Faux Fur By Malene Birger

Det er efterhånden et godt stykke tid siden jeg har lavet et outfit-post her på bloggen, så eftersom jeg har haft lidt tid til at have andet end træningstøj på her i påsken, var det vist på tide. Det eneste nye i dette outfit er jakken fra By Malene Birger, som jeg købte i lørdags. Den er dejlig lun, men også tilpas let til at jeg kan bruge den henover sommeren med bare ben. Jeg er helt tosset med farven og at den er så stor og fluffy 🙂
IMG_2268IMG_2276IMG_2269IMG_2280IMG_2314 Jakke: By Malene Birger / Top: East Femme / Bukser: & Other Stories / Taske: Zara / Sneakers: Adidas / Armbånd: Anni Lu

4 kommentarer

 • Sabrina

  Kan du huske hvad jakken koster fra ny? Jeg har den samme og vil gerne sælge den men kan ikke huske ny prisen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Jacqueline

   Jeg husker desværre heller ikke nypris 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Cramer

  De lækreste billeder smukke. Så flot lokation til outfittet! Er helt vild med bukserne ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klient Resultater: Signe Svaneborg, part 2