Mamalicious Interview

Status på graviditet

I får lige en lille update på min graviditet her inden jeg hopper i seng.
Jeg er i dag i uge 28+0, hvilket (for dem der ikke har noget begreb om uger og dage) vil sige at jeg er i 7. måned og har været gravid i lige knap 200 dage. Skal vi sætte endnu flere data på, er vores lille cookie nu 70% færdigbagt 🙂
Jeg synes saftsuseme at det går stærkt, set i forhold til hvor smerte – og problemfrit det indtil nu har været. Jeg begynder så småt at blive nervøs for at min baby-karma er ved at være opbrugt, så jeg ender med at få en af de der mareridts-fødsler der varer 40 timer..
Men mine tanker om fødslen får I lige på et andet tidspunkt.
Jeg har stadig dage, hvor jeg efter at have tørret hår, kan gå ud i køkkenet og lægge hårtørreren på plads i køkkenskuffen ved siden af brødristeren, hvor den absolut ikke hører til, men det er også de eneste “gener” jeg oplever – ellers har jeg det fantastisk!

I går var vi til 3D/4D scanning for at få et lille glimt af hende og her blev hendes vægt estimeret til at være 1135 g. og vi fik bekræftet at hun voksede og bevægede sig lige som hun skulle. Så det var skønt!

Mine forældre og min søster var med til scanningen og glædede sig lige så meget som vi gjorde til at se hende – men det lille bandit brugte samtlige 60 minutter på at skærme ansigtet af med arme og ben, så vi ikke kunne se så meget. En rigtig smidig lille yoga-pige var hun 😉
Vi fik dog enkelte fine billeder med af hende, hvor man lige kan ane næse, mund og profil, men vi fik tilbudt en ny tid igen i næste uge, hvor vi lige giver hende et forsøg mere til at få paraderne ned, så det er til at se noget.

Jeg har altid synes at det har været lidt bizart med de her 3D/4D billeder, da barnet jo mest af alt ligner en lille alien og i det hele taget ikke ser særlig sød ud, men jeg kan nu tilslutte mig mødrene der dåner ved synet! Jeg blev helt elektrisk, da jeg så hendes små søde kysselæber og fik øjeblikkeligt lyst til at kysse dem. Vi sad hele aftenen i går og stirrede på billederne og forestillede os hvordan hun kommer til at se ud og hvordan hun vil være. Jeg glæder mig så meget til at møde vores lille mennesker!
collage cocoHer til aften holdte hun en ret vild fest i maven og Coco synes tilsyneladende at det var hyggeligt at ligge og mærke hendes små dansetrin. Han lå der virkelig længe og hvilede hovedet, så det lignede at han lyttede til hende. Det var ret sødt 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mamalicious Interview