Må du godt løfte så mange kilo?

I’ve Decided on a Pink Wall

Pink WallsI forlængelse af mit indlæg om farverige vægge, er jeg nu nået frem til at vores næste bolig skal have en sart rosa farve som endevæg. Det behøver ikke nødvendigvis at være på det kommende baby/pigeværelse, men meget gerne som en del af en dagligstue – det vil nemlig se alt for lækkert ud sammen med min nye veloursofa, som stadig ikke er kommet helt til rette, hvor vi bor nu. Vi skal i princippet først være ude af vores nuværende lejlighed til sommer næste år, men det er svært ikke allerede nu, at gå og undersøge boligmarkedet, for inden man ser sig om, er tiden bare gået. Så vi er begyndt at gå lidt på boligjagt, og jeg skulle hilse at sige at det er en udfordrende (men også sjov) opgave at finde noget der passer til os og vores behov. Indtil nu har vi set et par huse, men som desværre viste sig ikke at være noget alligevel..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Må du godt løfte så mange kilo?