New Blog Design

Beauty Giveaway

Kære læsere, tak fordi I er så søde til at klikke ind forbi bloggen så hyppigt og særligt tak til dem der indimellem også smider en kommentar med på vejen, det er rigtig dejligt og motiverer mig super meget til at kaste endnu flere indlæg efter jer. I dag vil jeg i samarbejde med billigvoks.dk gerne forkæle jer med nogle af mine personlige skønhedsfavoritter, som billigvoks.dk har været så søde at sponsorere til denne giveaway.
beauty giveaway1Produkterne du kan vinde er:
1. Embryolisse Lait-Crème Concentré, 75 ml. (Værdi 125 kr.)
2. Clean Air Eau de Parfum, 60 ml. Værdi 595 kr.)
3. Eos Blueberry Acai Lip Balm (Værdi 80 kr.)
4. Essie “Strut Your Stuff” nailpolish, 13,5 ml. (Værdi 125 kr.)

For at deltage i konkurrencen skal du gøre følgende:
1. Tilmeld dig billigvoks.dk’s nyhedsbrev lige her.
2. Skriv en kommentar i kommentarfeltet til dette indlæg med dit bedste skønhedstip + husk at tilføje dit navn.

Vinderen udtrækkes og får direkte besked onsdag d. 27. april.

clean1234

Og hvorfor det lige netop er disse produkter, der er mine favoritter og som jeg gerne vil forkæle én af jer med, vil jeg gerne lige uddybe for en god ordens skyld.

Jeg elsker kosmetik og skønhedsprodukter, men er med årene blevet mere og mere opmærksom på at undgå parabener og anden kemi, så vidt det er muligt. Når jeg derfor finder nogle produkter som kan stå på mål for mine krav, men samtidig giver mig følelsen af eksklusiv velvære, er jeg solgt.

Lait-Crème Concentré fra Embryolisse er min favorit alt-i-én creme, som jeg både anvender som dagcreme, primer og som natcreme. Cremen er drøj i brug, føles fantastisk på huden og er desuden dermatologisk testet samt fri for parabener.
Dernæst er der parfumen Clean Air som er en skøn, frisk og let feminin duft, som ligeledes er parabenefri. Jeg synes det er sådan en skøn, ren duft som hverken er for tung eller sød – helt perfekt til sommeren.
Jeg er dybt afhængig af at beskytte og fugte mine læber og er blevet særligt glad for de forskellige lip balms fra eos som alle er fri for parabener eller anden kunstig kemi. De søde runde læbepomader indeholder kun ingredienser der alle er 100% naturlige og 95% økologiske, hvilket naturligvis kun er et plus.
Sidst men ikke mindst har jeg valgt en flot sommerfarve til neglene fra Essie. Når det kommer til neglelak er Essie klart en af mine foretrukne, dels pga. den gode dækkeevne, dels pga. de mange flotte farver der findes i deres sortiment. Neglelakken fra Essie er fri for DBP, Toluene og Formaldehyd, som ellers findes i mange neglelakker. DBP, Toluene og Formaldehyd er alle kemikalier der kan påvirke centralnervesystemet og organerne og som anvendes til at præservere døde dyr i laboratorier. Dvs. kemi der absolut ikke bør være i kontakt med huden. Så det er altså ret væsentligt at tjekke op på disse ingredienser, inden man påfører de farvestrålende lækkerier på sine negle – og det kan man sikkert gøre med lakkerne fra Essie.
– Held og lykke i konkurrencen til alle, jeg glæder mig til at læse jeres beauty-tips! 🙂

IMG_2534

55 kommentarer

 • Lone

  Top lækker give-away 🙂

  Mit skønhedstip er : CND Rescue RXx og glasfil – det er simpelthen opskriften på stærke og lange negle.
  Olie på neglene 2-3 gange dagligt og fil dem 1-2 gange om ugen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg er generelt fan af produkter der kan bruges til mange forskellige ting. Derfor er cremen fra Embryolisse et produkt jeg har ønsket mig i lang tid. Mit bedste skønhedstip er rå, ufiltreret, økologisk kokosolie. Fungerer fantastisk som hårmaske, bodylotion, ansigtsolie, neglebåndsolie også dufter det jo fantastisk i følge min mening. Derudover er det også ideelt at bruge i madlavning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine

  Mit bedste tip til dig er at starte dagen ved at kigge dig selv i spejlet, og sige “hvor er du dejlig”. OG MENE DET! Sig det så du mener det.. Du er værd at elske.

  Af mere hudpleje og skønhedsrelaterede tips, så er kaffegrums og mandelolie LÆKKER selvforkælelse.
  Der skal ikke mere end 1 tsk kaffegrums og 1 tsk mandelolie til en dejlig ansigtsskrub 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Werge

  Mit bedste tip.., <3 at gøre det der gør hjertet "glad" <3 både for mig selv og andre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine

  Mit bedste beauty tip er uden tvivl at huske at smile! God udstråling gør dig meget smukkere! Men også god rutiner er alfa og omega; selv holder jeg huden sund ved altid at rense den inden sengetid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leslie B.S.

  Damp ansigtet engang imellem, skrub herefter huden. Når ansigtet er skyllet og tørt, smører jeg honning i ansigtet. Lader det sidde ca. 15min og skyller det af. Min hud bliver så dejlig blød. Husk og slut af med en creme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Ørts

  Det kan ikke siges for mange gange:
  Vand, vand og atter vand! Ens hud er så meget smukkere når man får det vand man har brug for. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Aakerman

  Nok søvn , vand og motion hver dag. Spise sundt og bruge god crem morgen og aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva k

  Søvn og sund kost. 🙂 og så alle cremer, serum osv ovenpå

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Boesgaard Mortensen

  Skønhedstips drik vand

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibrith H. Poulsen

  Mit bedste skønheds tip er: drik godt med vand, det renser kroppen, rens ansigt hver morgen og aften og brug en creme, der passer til din hudtype og brug en skrubbe creme til kroppen 1 gang om ugen og kom balsam i håret først, vask og så brug shampoo, men vask kun hår hver 2-3 dag, ved behov så brug tørshampoo de andre dage, disse råd og tips virker for mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HElle

  Jeg renser altid huden skånsomt/grundigt om aftenen. Jeg bruger en vaskeklud (skrubber let) og sørger for at huden bliver godt fugtet med Hyaluronsyre efterfølgende. Hybenkerneolie til at holde på fugten. Den er samtid en god hudhealer. Afslutter med en god creme med A-vitamin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Witt

  Mit aller bedste skønheds tip er en god lang søvn! Uanset hvor meget lækker makeup eller fine produkter du kommer på huden, så skjuler det ikke, hvis man ikke får nok søvn. Så derfor skal man passe på sig selv og sin krop, med masser af dejlig vand og søvn! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Et godt tip er at bruge en tandbørste til at skruppe sine læber med, og derefter påføre læbepomade.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Jeg tror det bedste tip er vand,massere af det,det ses tydeligt på huden,derudover er en ren og fugtmættet hud den smukkeste hud.
  Kokosolie med rørsukker er godt som scrub til hele kroppen,både renser og fugter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Møllgaard

  Mit bedste skønhedstip er at bruge kokosolie som makeupfjerner. Det fjerner selv det mest vandfaste mascara + det fugter og giver smukke øjenvipper <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennifer

  Mit bedste make-up tip er at udgå at ligge fundation på øjenlågede inden du lægger øjenskygge, så får du ikke nogle ujævnheder. Og når du lægger foundation så brug en børste i stedet for fingrene, så undgår du indsmurte fingre. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Tilmeldte mig for laaaaang tid siden❤️
  Et godt tip er at bruge en tandbørste til at skruppe sine læber med, og derefter påføre vaseline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Irene Guldborg

  Mit bedste råd er at drikke godt med vand….. og huske at rense ansigtet inden man går i seng

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Due Jensen

  Mit bedste skønhedstip er at drikke massere af vand og få sovet den tid, man skal

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søvn, vand, sund mad og motion. …..det er naturligvis de selvfølgelige ting. Men også at huske at smile og grine …finde det i livet som giver en glæde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Jørgensen

  En dejlig gåtur sætter gang i blodomløbet, og giver friske røde kinder ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Petersen

  Mit bedste skønhedstip:
  Rens ansigtet morgen og aften. Få al make-up og snavs væk fra ansigtet og halsen. Brug en god lækker creme, der passer din hud.

  Få ALTID en god nats søvn! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Rens din hud morgen og aften, og altid brug faktor 50 ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  At sende at smil til alle man møder på sin vej – et smil smitter, og det smukkeste ansigt er et som smiler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kan ikke vælge mellem mine to bedste skønhedstips er klart 1) at trække vejret dybt ned i lungerne og sørg for at alle celler i din krop bliver iltet godt igennem. 2) tørbørstning! Det gør din hud super, super blød, afhjælper syreophobninger i kroppen og appelsinhud. Og så er det en rigtig dejlig måde at vågne på om morgenen inden et brusebad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Abdel Keder

  Bedste tip jeg har at, hvis man vil have bløde læber, skal man tage en tandbørste og skrubbe sine læber.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Bedste skønhedstips må være at rense sin makeup af hver aften, og at drikke et glas vand lige når man vågner <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne i

  Elsker parfume. Aldrig på huden. Men sprayer den i håret, så er det ikke parfumen der kommer med dig, men dig der kommer med parfumen.
  Hader tørre læber, husk lige en tandbørste skånsomt over dem et par gange om ugen, har aldrig tørre læber mere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maaike Bon

  Mit bedste skønhedstip er at smile hver dag!
  Når man er glad smitter det også af på resten af kroppen, og så er en bums på næsen pludselig ikke så stort et problem 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • susanne svinding

  Masser af vand og søvn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Sørensen

  Mit bedste tip må være at farve sine bryn, da det bare giver det ekstra til looket, især hvis man ikke har meget makeup på til hverdag 🙂 Kan især anbefale Refectocil, som er super nemt at bruge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise Posgaard Larsen

  Masser af fugt. Jeg er stor forbruger af serum og gode effektive cremer!
  Det gør ritualerne til en leg og overstået på 0,5..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Thorsen

  Mit bedste skønhedstip er en hjemmelavet bodyscrub med kaffegrums. Det giver den blødeste og fine hud – har desuden læst at det skulle mindske strækmærker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lind

  Mit bedste skønhedstip er klart “Origins Drink Up Overnight”, den giver mig den blødeste og flotteste hud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Pehrson

  Mit skønhedstip:

  Min mor gik meget op i skønhed, hun gik ikke ud af døren uden en lille omgang naturlig make-up. Men trods det, er det vigtigeste hun har lært mig om skønhed, at skønhed kommer indefra, og at skønhed handler om at have det godt sig selv.

  Alle hendes enskaber fik hende til at stråle som solen, selv uden hendes naturlige make-up. Intelligens, styrke, selvsikkerhed, humor og medfølelse.

  Jeg har taget hver et ord med mig videre! Det er mit bedste skønhedstip.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nipuni Julie

  Alt med kokos!
  Da jeg boede i Thailand købte jeg hver evig eneste dag en kokosnød for at drikke vandet fra den. Det er mere hydrerende end vand, smager dejligt og så kan man jo spise “kødet” efter. Herhjemme drikker jeg det også, og så er jeg generelt bare vild med kokos. Kokosolie i madlavning, til at få en mere fugtmættet hud og ikke mindst lade sidde i håret over natten. Så er der med garanti smukt og glansfuldt hår næste morgen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Broløs

  Super lækker giveaway, du har fået stablet på benene her, Emilie!

  Mit bedste skønhedstip er ikke særlig glamourøst eller ekstravagant. Det er ikke engang særligt lækkert. Faktisk overhovedet ikke. Men det er effekten til gengæld. Og ikke nok med at det booster skønhedsfaktoren og gør ens yderside pænere (og blødere!), så er det også rigtig godt for indersiden.

  Det er selvfølgelig fiskeolie, jeg taler om og jeg tager en spiseskefuld hver morgen. Både for at få alle de sundhedsmæssige fordele der er ved det, men i særdeleshed også fordi det gør min hud pænere og markant blødere og glattere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Andersen

  Hjemmelavet peeling!

  Jeg er vild med ingefær og dens mange egenskaber. Min peeling består ofte af:

  1 stk presset Ingefær, 2 spsk honning, 1 citron/lime, 1 spsk kokos olie og 1 kop havsalt.

  Voila, så kan man også få lidt SPA-fornemmelser hjemme på badeværelset 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Sjælland

  Wauuw … Sikke en lækker konkurrence i de smukkeste matchende havblå farver.
  Og apropos havblåt, så er jeg selv vinterbader, og ét af mine skønhedstips er i den grad det kolde gys. Den kolde bruser kan også gøre det, men at kaste sig ud i en solopgang i kølige bølger og bagefter mærke, hvordan det hele arbejder og ruller under huden, er absolut fantastisk. De fysiske fordele er ikke at tage fejl af; glød i kinderne og glattere og fastere hud. Jeg er fan!
  Derudover er mit skønheds-tip nr. 1 faktisk noget, der mere kobler sig til indre værdier: nemlig at være bevidst om at omgive sig med mennesker, der giver smil, grin og glæde indeni. Det ses med det samme på vores ydre, om vi er stressede, irriterede eller nedtrykte og anspændte. Jeg har lært at prioritere ting, der booster den indre skønhed og ikke kun træning, kost(masser af vand og uforarbejdede fødevarer kan ses med det samme) som booster min ydre skønhed. BEGGE dele er dog vigtige for mig, da det går hånd i hånd. Har min krop det godt, har mit sind det også godt – og omvendt!

  Tak for inspirerende indlæg – selvom jeg er en af de, der følger lydløst med og sjældent kommenterer, følger jeg ugentlig med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Mit skønhedstip er at sove med kokosolie i tørre hårspidser. Så er spidserne lækre igen efter et bad om morgenen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hej Emilie,
  Skøn konkurrence, ville elske at vinde 🙂

  Mit bedste skønhedstip er at bruge Jane Iredale D20 Hydration Spray over min makeup. Den holder på makeuppen hele dagen og giver masser af fugt!

  Hilsen Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Sund og varieret kost og masser af motion 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke S

  Mit bedste skønhedstip er klart kokosolie. Det kan bruges til utrolig mange forskellige ting, hvor jeg primært bruger det til mit hår. Det er det bedste produkt til at genoprette hårets sundhed i forhold til tørre spidser og glansløshed. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene J

  Mit bedste skønhedstip er uden tvivl a-vitamin (også i form af retinol). A-vitamin forbedrer alle hudtyper, både problemhud i form af fx acne og forstørrede porer, men også moden hud og hud, der egentlig i forvejen er fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Proy Skovsen

  Mit bedste skønhedstip er at drikke vand. Jeg ved godt det lyder kliché, men wow det hjælper og det har jeg selv kunne mærke på mig og min krop. Jeg er begynd at tilføje en skive citron, især til min morgenmad. Jeg synes det er dejligt opfriskende samt bidrager det med en masse gode egenskaber.
  Jeg er også blevet fan af at drikke varmt vand med citron og en skefuld honning i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Kaas

  Mit skønhedstip er, at man skal drikke en hel masse vand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Madsen

  En god creme morgen og aften (Embryolisse er også min favorit 🙂 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Skov

  avéne thermal spring water spray 🙂 Et par lette sprøjt over makeup’en får den til at blende bedre sammen og se mere naturlig ud. Og så føler man sig også bare mere frisk 😀 Man kan selvfølgelig også bruge den under makeup’en.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Gladov

  Mit skønhedstip er, at hvis man drikker ingefærshots hver morgen, så får man renere hud, mere energi samt udrensning af kroppen. Det hjælper virkelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Hansen

  Mit bedste tip er at rense ansigtet hver aften, fjerne al makeup og bruge en god natcreme, det er både dejligt om aftenen og om morgenen, når man vågner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Hansen

  Mit bedste tip er helt sikkert også at drikke en masse vand! Jeg kan mærke stor forskel, og har altid en vandflaske i tasken. Min hud er blevet meget renere og mere jævn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eline Vemmelund

  Det bedste skønhedstips jeg har er at drikke masse af vand. Banalt ja; men jeg kan virkelig se forskel på mit hud, hvis ikke jeg har drukket nok vand i en periode!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Herping

  Hvis man har brug for blødere læber, så kan man bruge en fed øjencreme på læberne.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Blog Design