Aeropuerto de Ibiza

Vinder af Giveaway

beauty giveaway1
Det lidt triste danske forårsvejr som pt. præger de største dele af landet henleder ikke just tankerne på blå himmel, solskin og krystalblåt vand som denne giveaway ellers giver mig fornemmelsen af. Men ikke desto mindre kan vi alle sammen drømme os til det og så kan en heldig vinder se frem til at modtage de skønne produkter inden for få dage.
Jeg vil først lige sige stor tak for så stor en deltagelse og hvor er det fantastisk at få så mange gode skønhedstips serveret i kommentarfeltet samtidigt, tusind tak skal I have. Jeg synes næsten at I lige bør læse hinandens gode råd igennem her – der er så mange tricks jeg selv gerne vil afprøve i hvert fald!
Udfra jeres mange gode råd, har jeg nu udtrukket en tilfældig vinder, som blev Henriette Jensen – du har allerede modtaget en mail fra mig 🙂 Så rigtig stort tillykke og god fornøjelse!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aeropuerto de Ibiza