Gravid i 8. måned

Ebay tip: Pineapple Bikini

IMG_2890IMG_2889Da vi kom hjem fra ferien lå denne bikini ironisk nok i min postkasse og ventede på mig. Jeg kunne se at den var blevet leveret samme dag som vi var taget afsted, så jeg var lidt ærgerlig over at jeg ikke nåede at få den med ned til solen, men nu glæder jeg mig bare endnu mere at tage den i brug herhjemme henover sommeren.
Jeg købte den på ebay til kun 64,85 kr. med gratis fragt og er vildt glad for mit køb. Udover at jeg er helt vild med de små ananas, sidder den også (trods graviditet) vildt godt og skærer de helt rigtige steder på bagdelen. Så jeg er kæmpe fan!
Hvis du også vil have fingrene i den kan du få det lige her.

6 kommentarer

 • Kathrine

  Det vil jeg også gerne vide ^ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hvor er den bare flot!!!! Hvad størrelse bestilte du din bikini i?? Er den lille/stor i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mie 🙂

   Ja ikk? Jeg synes også den er helt fantastisk 😀

   Umiddelbart vil jeg mene at den er meget normal i størrelsen, jeg bestilte en str. Medium.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Jo, den er virkelig SÅ fin!! Nu er den bestilt 🙂 Mange tak for tippet…glæder mig til at modtage den med posten.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Selv tak, jeg håber at du også bliver glad for den 🙂
   Den kom relativt hurtigt med posten – inden for 10 dage tror jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid i 8. måned