Denim Dress

Get Inspired by – Maja Faldorf

Jeg elsker at omgåes mennesker der inspirerer mig i den ene eller anden retning og jeg er så heldig og priviligeret at have mange af den type mennesker i min omgangskreds og netværk. Derfor vil jeg som et nyt tiltag her på bloggen tage jer med indenfor hos nogle af de seje og inspirerende kvinder jeg kender og dele en masse inspiration med jer.

Den første jeg har haft mit kamera med på besøg hos, er min veninde Maja. Maja har faktisk altid heddet Mimse hjemme hos mig og min familie. Vi er nemlig vokset op sammen og har været bedste veninder siden børnehaven og op gennem vores skolegang. Selvom jeg har mange rigtig gode veninder er der alligevel noget helt specielt ved at have en ‘Mimse” som man har kendt hele livet og som også kender mig ud og ind. Den slags venskaber er for mig virkelig vigtige at holde fast i.

Maja bor i den fineste lejlighed i hjertet af Smilets By sammen med hendes kæreste og arbejder til dagligt som salgskoordinator hos Moss Copenhagen. Velkommen og tag et kig indenfor i hendes univers af enkel og personlig boligindretning og en misundelsesværdig garderobe, der bæger præg af hendes feminine, men rå tøjstil. Tag godt imod Mimse 🙂
Get inspired by Maja Faldorfhvad inspirerer dig?favorit rum og bedste boligfundbeskriv din stilHvis I har lyst til at se mere til Mimse, kan i følge hende på hendes instagram her: @majafnielsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denim Dress