FITNESS STUDIET 2 ER ÅBENT

Nu går jeg på barsel

.. altså sådan næsten i hvert fald.
Jeg har i hvert fald afsluttet samtlige klient-forløb, sendt mine sidste kostplaner og træningsprogrammer afsted og haft en vellykket åbning af vores nye center i weekenden. Så på arbejdsfronten kommer der nu lidt mere ro på fra min side. Jeg er hamrende glad og lykkelig, men også lidt træt og kan mærke at min krop efterhånden har brug for at drosle lidt ned og få endnu mere fokus på de sidste forberedelser herhjemme inden babys ankomst. Det er bare en lille smule svært for mig at gå på barsel, når jeg er så glad for både mit arbejde og studie, så det er rart at jeg stadig kan lave lidt af begge dele hjemmefra, her den sidste tid.
FullSizeRender (37)I sidste uge fik jeg afleveret min sidste gruppeeksamen på grafisk design uddannelsen og har nu en sidste individuel og afsluttende 2. semester eksamen tilbage, som skal afleveres og forsvares 4 dage efter terminsdato, som der kun er én måned til i dag. ÉN MÅNED. Jeg tænker at få skrevet min eksamensopgave i denne her uge i tilfælde af at jeg skulle føde før tid, så jeg ikke risikerer at skulle have den hængende over hovedet, hvis hun lige pludselig beslutter sig for at komme ud før end forventet.

I dag er jeg 35 uger og 4 dage henne og til vores jordemoder-tjek i morges blev hun skønnet til at veje 2300 gram og har tilmed vendt sig rigtigt og sat sig fast i bækkenet, så det er lige efter bogen 🙂 Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til at kysse hendes små tykke kinder og overdynge hende med den enorme kærlighed der bare venter på at springe ud af mig. Det er helt fantastisk og samtidig også en meget uvirkelig følelse i kroppen! Kan næsten ikke tro at det er så meget “lige om lidt” vi bliver forældre.
Nu vil jeg smutte i seng og få min søvn, så jeg kan være frisk til en ny dag i morgen. Sov godt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FITNESS STUDIET 2 ER ÅBENT