âś•
The Good Glow

Fantastisk Fredag

IMG_3263 IMG_3261 (2)IMG_3261IMG_3261 (1)
God aften på bloggen 🙂
Jeg vil bare lige hurtigt tjekke ind og fortælle jer lidt om min dag, som har været intet mindre en fantastisk!
Jeg er så småt ved at vænne mig til tanken om at gå på barsel og i dag blev den for alvor kickstartet med 3 timers afslappende graviditets wellness sammen med min skønne veninde Trine i Water & Wellness Randers. Vi lavede afstressende vandgymnastik, fik fodbad og bodyscrub, var i saunagus og dampbad, fik fod, – ansigts, – og kropsmassage og kunne på et tidspunkt også ligge udenfor og nyde solen med frugt og snacks. Det var så lækkert og jeg er ovenud lykkelig over at jeg får lov til at opleve at være gravid på samme tid som en af mine tætteste veninder. Vores børn er sat til at komme til verden med ca. 4 måneders mellemrum, så det er en kæmpe gave at kunne dele alle de her nye ting sammen.

Senere på dagen stod den på lidt arbejde hjemmefra, en meget kort træning og et interview til Politiken.

Her til aften gik Mark og jeg ud og fejrede fyraften med en god pizza på Luna Ristorante og bagefter gik vi hjem og fik samlet vores nye flotte vugge til mini. Det hele bliver bare lige pludselig en lille smule virkeligt, når der pludselig står en smuk, hvid vugge med himmel midt i stuen (jeg skal nok vise jer et billede af den i morgen). Så om lidt triller jeg om på skjoldet og går i seng med et stort smil i hovedet og en meget livlig lille bandit i maven.
Sove godt derude 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Good Glow