Fantastisk Fredag

Så er vuggen klar!

IMG_3279IMG_3269IMG_3271IMG_3273IMG_3276
Som lovet, vil jeg lige hurtigt vise jer et par billeder af den fine Leander vugge som hurtigt blev samlet og sat op i går aftes. Den er ligeså fin som jeg havde forestillet mig og jeg glæder mig så meget til at kunne putte hende deri 🙂

Indtil videre er der gjort klar med en dejlig dyne som min mor har syet og som passer så fint med den flotte babynest som vi fik af min dejlige veninde Tine, da alle tøserne overraskede med babyshower.
Den fine uro fra Konges Sløjd, har den lille være så heldig at få i gave af sine to bonusonkler og deres kærester og så er der selvfølgelig et par tøjdyr der spændt ligger og venter på deres nye bedste ven 🙂

Leander vuggen kan købes hos Ønskebørn her og himlen og stativet der passer dertil kan findes her og her.

5 kommentarer

 • Pauline

  Hej Emilie Jacqueline,

  Nu er det lidt tid siden, og jeg er spændt på at høre om I er blevet glade for vuggen? Jeg venter en lille dreng til januar, og går lidt med tanker om en vugge, men synes det er en jungle at finde rundt i. 🙂

  Mvh Pauline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Leander vuggen er så fin og hvis du ik ved det i forvejen kan man få en tipi dertil så man senere kan bruge stativet til at lave en hyggelig hygge krog i stuen eller værelses som kan være perfekt til historielæsningv

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor smart Lea, det vidste jeg slet ikke 🙂 Det er da oplagt at anskaffe sig sådan en, når hun bliver stor nok til at forstå hvad det er for noget 🙂 Det lyder super hyggeligt i hvert fald, tak for tippet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold op hvor er den fin! Kan godt forstå du glæder dig til at putte hende der! 🙂 Jeg er så glad på jeres vegne – håber i begge har det fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du sød Frederikke, tusind tak 🙂 Jeg synes også bare at den er noget af det sødeste!
   Vi har det begge rigtig dejligt, det håber jeg også at du har! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastisk Fredag