Så er vuggen klar!

6 easy steps to take good care of your skin

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med Dermalogica

6 easy steps1. Ultra Calming Cleanser her / 2. Skin Smoothing Cream her / 3. Intensive Eye Repair her / 4. Protection Sport SPF50 her / 5. Solar Defense Booster SPF50 her / 6. Multivitamin Power Recovery Masque her

IMG_3180Som I måske har bemærket elsker jeg at teste og afprøve, når der kommer nye skønhedsprodukter på markedet og jeg har gennem årene efterhånden også prøvet rigtig mange forskellige produkter. Jeg har fundet frem til rigtig mange gode, som jeg har været glad for at bruge og er naturligvis også stødt på enkelte mindre gode.

Men i forbindelse med min graviditet kan jeg nu se og mærke på min hud  at det er blevet tid til at gå “back to basic” med de allerførste skønheds – og plejeprodukter jeg blev introduceret for i mine unge teenageår.
Min mor, som er tidligere kosmetolog og dengang forhandlede produkterne fra Dermalogica i hendes klinik, har nemlig altid haft disse stående på badeværelset, og det har derfor altid været Dermalogica hele familien har brugt hjemme hos mig og dem jeg er “vokset op med”.

Dermalogica har sidenhen udviklet og tilføjet endnu flere lækre produkter til deres sortiment, hvoraf Ultra Calming Cleanser er en af de “nye” for mig.  Tidligere jeg har brugt Special Cleansing Gel, som også er en fantastisk rense-gelé, så jeg er spændt på at afprøve den nye, som jeg fik anbefalet da jeg fik foretaget en “face-mapping” ved Dermalogica-standen til IN eventet jeg var til i sidste måned.

Et andet produkt der er nyt for mig er øjencremen Intensive Eye Repair, som jeg trods mine kun 24 år, godt kan se at de sarte områder omkring mine øjne efterhånden godt kunne få lidt glæde af.
Derudover er Skin Smoothing CreamMultivitamin ansigtsmasken og Solar Defense Booster tre gode favoritter, som jeg er rigtig glad for igen at have fået som en del af mit skønheds-kit.
Solcremen kan let blandes sammen med både ansigtscremen og/eller foundation, hvilket jeg godt kan lide for at sikre mig en god beskyttelse under makeuppen her om sommeren både i hverdagen og når jeg træner med Protection Sport SPF50, som bliver hvor den skal til trods for ekstra sved på panden.

IMG_3188IMG_3197Kender eller bruger nogen af jer Dermalogica’s skønne produkter og har I i så fald nogle favoritter, I vil dele med os? Så giv lige et pip fra jer i kommentarfeltet 🙂
-Emilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er vuggen klar!