Klient Resultater: Mette Vang

Gravid uge 36+5

Inden jeg blev gravid havde jeg ellers svoret, at jeg ikke ville være sådan en der skrev uger + dage, når jeg engang skulle fortælle folk hvor langt i min graviditet jeg var… Mest af alt fordi at når man ikke selv er gravid fatter man det ikke og INGEN andre end de gravide tæller i uger. Så det gav jo ingen mening. Men se nu. Nu har jeg lige skrevet en blogtitel med netop dette. Men når man selv står midt i det hele, er det pludselig anderledes, da hver uge er helt forskellig.

Jeg er lige gået indenfor efter dagens sidste solstråler har forladt min altan, hvor jeg ellers har tilbragt det meste af dagen med skiftevis eksamensskrivning og solbadning. Det er i grunden meget praktisk med sådan et indbygget afsætningsbord, når man ligger der og steger. Og egentlig var det også meget praktisk at have altan-gelænderet lige ved hånden, da jeg skulle rejse mig igen. Tror virkelig det må have set sjovt ud, da jeg som en eller anden invalid forsøgte at hejse mig op i armene. Det begynder jo efterhånden at veje godt til på maven, så det bliver svære og svære at rejse sig, når først man ligger fladt på ryggen 🙂
Har I haft en god dag og nydt det fine solskin? 🙂
FullSizeRender (41)
FullSizeRender (43) FullSizeRender (44)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klient Resultater: Mette Vang