Giveaway: Charcoal Resque Masque

10 dage til termin

IMG_335910 dage til termin og stadig ingen tegn på at baby skulle være på vej, så jeg har brugt det meste af dagen på at være på job i Fitness Studiet og er lige nu på vej til Sjælland med Mark og min far.
Min fornemmelse jeg havde for nogle dage siden, om at jeg måske ville føde før tid, er ikke helt så stærk længere, men det er jo aldrig til at vide… Hun kommer når hun kommer og vi er endnu ikke blevet utålmodige endnu – så alt er stadig godt 🙂

2 kommentarer

 • Mette

  Smukke Emilie <3
  Er dit kamera, er det olympus pen? Hvis det er det, er det præcis den jeg købte her i weekenden 🙂 Bruger du bare auto funktionen på de billeder du tager med den, eller er der en du vil anbefale? 🙂 knus Mette 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Søde Mette, tak :-*
   Nej mit er faktisk et Canon og jeg bruger forskellige indstilliger alt efter hvad jeg fotograferer, så aldrig auto 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giveaway: Charcoal Resque Masque