Lunarway - Changing the Way We Bank

Home Workout

IMG_3416IMG_3398collageMed en del hjemmearbejde fra computeren i dag, blev mit afbræk bare en simpel og meget let træning hjemme på stuegulvet. Det blev blandt andet til nogle forskellige øvelser med elastik og nogle stræk på yogamåtten. Selvom jeg fortsat træner, når tiden er til det, glæder jeg mig alligevel ret meget til at kunne give den lidt mere gas igen. Absolut ikke fordi jeg får travlt med at komme tilbage i form efter fødslen, men fordi jeg savner at kunne træne uden at skulle tage hensyn til andre end mig selv. Misforstå mig ikke, jeg nyder fortsat at dele krop med vores lille menneske og lave de øvelser som hun tillader, men jeg tror det bliver mindst lige så sjovt, når jeg forhåbentlig også kan involvere hende i træningsdelen på en eller anden kreativ måde. Det glæder jeg mig til!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lunarway - Changing the Way We Bank