Forventningsglæde 1 dag til termin

Gravid 40+0

Så kom den længe ventede terminsdato endelig, men der er endnu ikke nogen baby eller de mindste antydninger på at hun skulle være på vej. Jeg er overbevist om, at hun har tænkt sig at vente med at melde sin ankomst til det igen er en rigtig flot solskinsdag – så vi venter lige nu på bedre sommervejr end det der har været i dag 😀
Jeg havde for første gang i laaaang tid ikke skrevet nogle planer eller aftaler i min kalender i dag, så jeg har bare nydt at lave ingenting og hygge rundt herhjemme. Det har virkelig været skønt!
Regnen siler stadig ned her i Randers, så jeg tror desværre at det bliver et ret sløjt Skt. Hans bål i aften, som vi ellers ville have været nede at se. Den plan kan heldigvis hurtigt skiftes ud med en aften med dyner og hygge på sofaen, hvis ikke det når at klare op 🙂
Skærmbillede 2016-06-23 kl. 19.12.54collage40+0

2 kommentarer

 • Nico

  Hej Emilie 🙂 super fin blog du har 🙂 må jeg spørge hvilken barnevogn i endte med at vælge? Synes ikke der har været et opslag om det? Hilsen Nico

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hejsa 🙂
   Tusind tak skal du have. Der er et indlæg netop omkring barnevogne på vej – jeg er nemlig i gang med at lave en test af de mest populære, inden jeg beslutter mig helt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forventningsglæde 1 dag til termin