âś•
Anbefaling: BeSafe Graviditetssele

Mens vi venter …

4 dage over termin og stadig ingen baby ude endnu 🙂 Dagene går stille og roligt med gåture i regnen, brunch, træning og familiehygge. Jeg har en tid hos jordemoder igen i morgen og en eksamen der venter på mig på onsdag, som jeg er spændt på om jeg når – men indtil nu er der stadig ingen tegn på noget som helst, så vi tager den med ro. Min krop har det stadig godt, så det håber og går jeg udfra at baby også har 🙂 Hun er i hvert fald meget aktiv og jeg nyder ekstra meget at mærke det lille liv tumle rundt inde i maven her i slutspurten. Det tror jeg virkelig at jeg kommer til at savne! Har endnu ikke kunne fange et ordentligt billede af det, men det ser simpelthen for vildt ud, når der pludselig stikker en lille fod ud til siden gennem mit maveskind. Jeg kan efterhånden få hende til at gøre det på kommando ved at kalde hendes navn – det er ret crazy! Nu vil jeg drøne ind på sofaen og hygge med benene oppe og en god serie, hvis jeg kan finde sådan en.
thumbnail_FullSizeRender (1)thumbnail_FullSizeRender (2) thumbnail_FullSizeRender (3) thumbnail_IMG_5287

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefaling: BeSafe Graviditetssele