âś•
Vores første dage hjemme

Havana 1 uge gammel

Så blev den lille sovetryne allerede en uge gammel 🙂 Hun har et fantastisk sovehjerte og det nyder forældrene godt af indtil videre. Vi kan desuden også fejre at have været kæreste i 5 og et halvt år i dag – time flies!
Dagen er gået med barselsbesøg og sofa-hygge mens regnen har silet ned udenfor. Jeg er kæmpe fan af den danske sommer som den er lige nu, det er mega hyggeligt når man bare trisser rundt herhjemme i sin egen lille verden. Hvis vejret holder tørt, bliver det vidst tid til den første tur i barnevognen i morgen, det glæder jeg mig vanvittigt meget til – trænger vist til lidt frisk luft efterhånden 🙂
thumbnail_IMG_5713 2
thumbnail_FullSizeRender thumbnail_IMG_5668thumbnail_IMG_5690thumbnail_IMG_5707

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores første dage hjemme