Min fødselsberetning: Da Havana kom til verden

Havana 2 uger gammel

2 uger havanaI dag er jeg 2 uger gammel, jeg har taget 150 gram på siden fødslen og vejer nu 3500 gram, så mine forældre er temmelig stolte af mig. Jeg spiser godt og sover godt og har kun været vågen en enkelt gang i nat. Til gengæld kan jeg skrige ret højt i løbet af dagen, men kan heldigvis hurtigt trøstes igen og er allerede blevet bedre til at holde kontakt i længere tid af gangen. Jeg har fået mit første bad, alt mit tøj i str. 50 er stadig alt for stort, jeg har mødt min kommende bedste ven Coco, været på besøg hos mormor og morfar, gået lange ture i barnevognen, haft masser af søde gæster og får stadig min mor til at tude i tide og utide fordi jeg bare er så hamrende sød og dejlig.

Min far er startet på arbejde igen i dag, så nu skal jeg til at hygge en masse med mor. Jeg forestiller mig at jeg fortsat vil blive fotograferet fra alle vinkler og få ca. en million kys om dagen – livet som baby er slet ikke så tosset 🙂 Hilsen fra Havana
collage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fødselsberetning: Da Havana kom til verden