Derfor hedder hun Havana

Ømme mor-muskler

Da jeg rakte ud efter en sulten baby i morges, kunne jeg for første gang i hvad der føles som en evighed mærke ømme muskler i min krop – og det var fantastisk! I går var jeg nemlig nede at styrketræne for første gang efter fødslen og man hvor var det dejligt. Lidt underligt, men vildt dejligt!
Jeg havde Havana med i liften og hun sov eksemplarisk fra det hele. Når hun tager hendes lange formiddagslure er det mit cue til at komme afsted og føle mig lidt som Emilie igen og gøre noget for mig selv. Jeg kunne mærke at det gav mig ekstra energi til at være endnu mere glad og på da hun efterfølgende vågnede derhjemme.
Jeg kan sagtens bruge hele dagen på bare at ligge og kigge på hende indtil hun vågner, og det gør jeg så sandelig også i døgnets øvrige timer, men jeg tror det er mindst lige så vigtigt, i hvert fald for mig, at få gjort noget godt for mig selv samtidig.

Fra dag 1 efter fødslen har jeg lavet bækkenbundstræning og øvet mig i korrekt aktivering af kernemuskulaturen mens jeg ammer eller ligger på sofaen, det kræver hverken træningstøj eller udstyr, så det er i og for sig en ret doven form for træning – men ikke desto mindre er det uhyre essentielt inden kroppen er klar til træning igen. Min mave har efterhånden trukket sig fint sammen, men huden er naturligvis stadigvæk blød og det tager noget tid før den føles som den plejer. Og det er helt okay. Jeg har ikke travlt overhovedet.
Jeg har fået en ny form og min krop har bragt et barn til verden, hvilket jeg er ovenud taknemmelig for. Men jeg kender også min krop og ved hvad den er i stand til, så jeg synes det er et spændende projekt at skulle til at genfinde styrken, som af gode grunde er dalet en del de sidste 9 måneder. Når næste måltid og bleskift har fundet sted, er det tid igen – og jeg glæder mig! 🙂

thumbnail_FullSizeRenderthumbnail_IMG_6063
thumbnail_FullSizeRender (1)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor hedder hun Havana