Siden sidst

Staycation

stayDet er første gang i årevis at min sommerferie-vacation er skiftet ud med en “staycation”. Dvs. ingen udenlandsrejser, men bare en masse hygge med familie og venner herhjemme i Danmark. De af jer der kender mig eller har fulgt med her på bloggen fra begyndelsen, ved at jeg ellers normalt griber hver en mulighed der byder sig for at stikke sydpå, men min udlængsel er meget naturligt sat lidt på standby lige nu. Omstændighederne med en lille nyfødt sætter jo nogle begrænsninger, men mit eget behov for at rejse, er der faktisk heller ikke lige nu til trods for en noget tvivlsom dansk sommer. Måske drøner vi et par dage i sommerhus her i slutningen af ugen, det tæller vel også som en lille ferie 🙂

Når vejret er godt bliver solen nydt hos min mor eller far, hvor vi kan være i haven og når det regner er det ligeså dejligt at være indenfor og ikke skulle have dårlig samvittighed over ikke at være ude – så det generer mig på ingen måde at sommerferie og barsel ramler sammen her i starten.

Den næste måneds tid skal bruges på at lære vores lille skat endnu bedre at kende, og så skal jeg også tage stilling til hvorvidt jeg genoptager min uddannelse til september eller udsætter den et år.
Jeg synes allerede at der er sket utrolig meget i Havanas udvikling nu her knap en måned efter fødslen, så jeg er sikker på at der også kan nå at ske store ændringer i hendes udvikling den næste måned, så nu må vi se hvad det bliver til.

Hvad laver I andre med spædbørn her i sommeren, rejser i til udlandet eller hygger I også herhjemme? 🙂
FullSizeRender

2 kommentarer

 • Maria

  Herhjemme nyder vi også bare den danske sommer, de få dage den nu viser sig.
  Vi har en pige på 8,5 mdr, som nyder at far er studerende og derfor har lang sommerferie.
  Det handler om at nyde tiden sammen, for dagene går stærkt og inden vi har set os om starter hun i dagpleje, far på studie og jeg selv på job.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maria 🙂 Skønt med en lang sommerferie til far så der er masser af tid tid hygge.
   Ja det er virkelig om at nyde tiden og de stunder man har sammen, for jeg kan allerede nu skrive under på at tiden bare flyver afsted -det går simpelthen så stærkt!

   Jeg ønsker jer en dejlig sommer herhjemme og krydser fingre for at vi får lidt mere solskinsvejr! 🙂

   De bedste hilsner fra Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst