Min krop efter fødslen

1 måned gammel baby

1ma?ned
Tiden flyver afsted med en nyfødt og Havana fylder allerede 1 måned i dag.
Hun er lige nu i gang med hendes første spring i hendes mentale udvikling, hvilket betyder at hun tydeligt er blevet mere opmærksom og interesseret i os og verden omkring hende. Det er vitterligt som om at hun sanser verden på en helt ny måde og kontakten og aktiviteten i de vågne timer synes længere og længere. Det er som om hun er blevet endnu mere bevidst om at være baby nu 🙂

Springet her betyder også at hun nu kan græde med rigtige tårer når hun er ked af det – det skulle jeg lige vænne mig til i starten, da der er jo ikke findes noget værre end at se sin lille guldklump med sådan et lille ulykkeligt ansigtsudtryk. Heldigvis varer det som regel kun ganske kort tid, når hun er utilpas fordi det også er blevet langt lettere at læse hendes signaler nu og hurtigt afhjælpe hendes behov.
De sidste par dage har hun kun ville falde i søvn i armene på mig og vågner nærmest bare jeg ligger hende fra mig, så jeg er lidt en udmattet mor her bag tasterne til aften. Men hvor er det bare en fantastisk følelse at kigge på sit barn ligge der og blunde. Jeg er helt solgt!
Jeg tror jeg vil på udkig efter en slynge i morgen, så jeg stadig kan holde hende tæt, men have armene frie samtidig. Er der mon nogen der kan anbefale en bestemt slynge eller vikle? Så må I gerne sige til 🙂

Godnat fra os

1 kommentar

  • Lea

    Puha det er hårdt når de har deres spring. Vi er lige pt igang med vores 6. Spring her hjemme, og når lille mussen så også er forkølet er det extra sjovt

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min krop efter fødslen