1 måned gammel baby

Havana Jewels

Havana Jewels final logo
Det er endelig blevet tid til at løfte sløret for et lille projekt, som jeg har arbejdet på det sidste lange stykke tid og som jeg har glædet mig helt vildt meget til at præsentere for jer. Min drøm om at bruge min kreative side og skabe smykker af eget design har eksisteret meget længe, men først da jeg blev gravid og kunne skære lidt ned på mit fuldtidsjob blev det tid til at realisere drømmen. I dag kan jeg meget stolt præsentere jer for Havana Jewels som i første omgang består af armbånd til kvinder og børn samt nøgleringe af pels.

Idéen bag Havana Jewels
Da jeg i sin tid gik og funderede over hvordan smykkerne skulle se ud og hvordan det hele skulle være, var navnet til smykkerne det jeg havde aller sværest ved at finde på. Men da jeg under min graviditet fik bekræftet at vi ventede os en pige, var jeg ikke længere i tvivl om at mine smykker skulle opkaldes efter hende. Både af den årsag at arbejdet startede under min graviditet med hende og fordi armbåndene både kan fåes til mor og datter. Desuden vil jeg af gode grunde aldrig selv blive træt af eller fortryde det navn til min lille forretning. Da navnet langt om længe var på plads, var det bare om at komme i gang.

Så jeg gik igang med at designe mit logo, som I kan se ovenfor. Mine tanker bag logoet var at det skulle illustrere noget barn-agtigt, noget sjovt og lysten til at pynte sig med glade farver. Det udtryk synes jeg selv at skrifttypen som jeg har valgt at bruge til “havana” rammer rigtig fint. “JEWELS”-delen af logoet symboliserer det voksne, det kvalitetsbevidste og det stilfulde, som jeg mener smykkerne også rummer.

Havanajewelsbags13874853_10209480765751760_644002624_nvedhæng guld Inspiration
Nogle af jer husker måske de armbånd jeg lavede sidste sommer og postede et indlæg om for et år siden her – de gav mig blod på tanden og lysten til at videreudvikle mine armbånd i en bedre kvalitet med gode og flottere materialer – så jeg måtte bare i gang. Perlearmbånd i diverse farver har længe været populære og jeg har mange gange ladet mig inspirere i alle de små hyggelige smykkeboder jeg altid besøger når vi er på Ibiza – tænk hvis jeg en dag selv kunne sælge mine egne smykker. Det ville være stort for mig 🙂

Til mor og barn
Armbåndene er naturligvis ikke kun forbeholdt til mødre og deres døtre, men samtlige armbånd laver jeg både i voksen – og børnestørrelse, således det er muligt at købe et matchende sæt. Jeg glæder mig personligt helt vildt til at Havana er stor nok til at hun synes det er hyggeligt at matche armbånd med sin mor 🙂
morbarnsæt (1)Materialer
De gyldne smykkedele er fremstillet af sterling sølv og forgyldt sterling sølv og mine nøgleringe er af kaninpels og med en karabin-ring af rustfrit stål.

Priser
Armbånd med vedhæng/kvast: 269 kr. pr. stk. / 2 stk. 499 kr.
Armbånd uden vedhæng/kvast: 249 kr. pr. stk. / 2 stk. 459 kr.
Mor-barn-sæt: 469 kr.
Nøgleringe af kaninpels: 169 kr. pr. stk.
havana jewels pompomBestilling
Jeg har endnu kun et begrænset parti af smykkerne på lager, men jeg laver dem på bestilling, så du har dem indenfor 5 arbejdsdage.
For at bestille skal du blot sende mig en mail til kontakt@emiliejacqueline.dk hvor i du oplyser dit navn og adresse, samt hvilken/hvilke vare du ønsker.

Herefter vil du indenfor 24 timer modtage en bekræftelsesmail samt et telefonnummer som du kan sende betaling til via MobilePay.
Jeg tilbyder fri fragt på alle varer.

Indtil videre kan I se lidt af mit udvalg på Instagram under @havanajewels og min facebook-side lige her, hvor jeg løbende vil poste billeder af alle delene og opdatere med varenavne og priser. Hvis I vil følge siderne og smide et like eller to afsted, vil det gøre mig enormt glad!
Jeg håber at I vil tage rigtig godt imod det hele, og glæder mig til at høre hvad I synes 🙂
collageDe bedste hilsner fra Emilie og Havana

3 kommentarer

 • Marlene Blok

  Hej Emilie,

  først og fremmest stort tillykke med jeres datter:)
  Jeg er stødt på dig en del gange på de sociale medier, og har nu set du er begyndt og lave smykker.

  Jeg arbejder for en chokolade virksomhed kaldet Eliza chokolade. Eliza chokolade levere chokolade til daglig vare handlen bla. Dansk supermarked og Coop danmark. Udover at levere chokolade til kæderne, har vi vores egen butik i Viby, hvor vi sælger vores chokolade og andre specialiteter. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at forhandle dine flotte smykker i vores butik. vil det være noget du kunne være intetraseret i? 🙂

  Mange hilsner
  Marlene Blok

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Marlene 🙂
   Tusind tak for din besked og henvendelse!
   Jeg tillader mig lige at vende tilbage på din forespørgsel via mail, du hører fra mig inden længe.

   De bedste hilsner fra Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Hvor har du fået lavet smykkerposer + enderne med smykkenavnet henne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 måned gammel baby