âś•
Om at ville det hele pĂĄ Ă©n gang

Vi flytter i hus

Jo jo den er god nok. Nu flytter vi skam i hus – godt nok kun til leje, men det er stadig i et hus – og vores første af slagsen 🙂

Egentlig skulle vi først være ude af vores nuværende lejlighed til maj 2017, hvor vores lejekontrakt udløber, men for 3 uger siden var vi ude at se på et hus der viste sig at passe rigtig fint til vores behov som det er lige nu, så vi slog til samme dag og skal allerede flytte i denne her uge.

Inden da havde vi været ude at se på nogle byhuse både til salg og til leje, men som af den ene eller anden årsag bare ikke duede. Enten var der for lidt plads, for meget at skulle vedligeholde, for gammelt, for grimt eller for dyrt. Så nu er vi røget i en helt anden boldgade. En boldgade der hedder rækkehus i et moderne villakvarter, til trods for at jeg var overbevist om at vi skulle blive boende inde i midtbyen som vi har gjort i snart seks år.

Jeg kan allerede nu mærke at jeg lige skal vænne mig til tanken om ikke længere at kunne gå i Fitness Studiet, i butikker og ned at handle på 3 minutter, når vi flytter 5 km. uden for byen. Men det bliver uden tvivl godt med lidt luftforandring og det er et super hyggeligt boligområde vi flytter ud i, så jeg glæder mig enormt meget.

I morges gik jeg så småt i gang med at pakke ned og startede selvfølgelig med det vigtigste: Lille Havana og hendes Cirkeline ?

image image

Se hende lige! Hun ligger bare der og tænker “For fa’n mor, hvad har du tænkt dig? Skal jeg bare ligge her i kassen og sprælle hele dagen eller hva’?” ? Jeg synes selv jeg var herre morsom, da jeg kaldte på Mark, som kom ind i stuen og desperat ledte efter sin lille pige og først fik øje på hende, da der kom en pruttelyd fra kassen

Nå men tilbage til kasserne – sådan et tøjværelse som mit pakker jo ikke sig selv. Min mor og søster har heldigvis også været her og hjælpe til i dag. Jeg viser jer billeder af huset på torsdag, når vi får nøglerne.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at ville det hele pĂĄ Ă©n gang