Update fra vores nye hjem

Pynt til barnedåb

Havanas barnedåb er allerede i næste weekend, så vi er så småt ved at få styr på alle detaljerne dertil. Jeg har naturligvis valgt at tage den hyggelige tjans at finde det aller fineste pynt, som skal danne rammerne for hendes aller første fest.
Jeg har bestilt fra festissimo.dk og modtog to dage efter en fin pakke med posten. Nedenfor kan I se et udvalg af det pynt jeg har valgt og under billedet er der også direkte links til de forskellige produkter.
festissimo

 

1. Lyskæde her / 2. Pyntefjer her / 3. Papirbolde her / 4. Folie ballon bogstaver her / 5. Kæmpe balloner her / 6. Pom-poms her / 7. Sugerør her

Jeg er særligt vild med de romantiske pompoms og de populære ballon bogstaver, som jo er det oplagte valg til at personliggøre sådan en navnefest. Da jeg gik på udkig på hjemmesiden kom jeg i et vanvittigt festhumør og fik lyst til at invitere til den ene gennemførte temafest efter den anden, for der var virkelig pynt til enhver sjov eller hyggelig anledning, hvor man har lyst til at gøre lidt ekstra ud af det.
Hvad end det er til fødselsdag, havefest, barnedåb, babyshower, konfirmation, bryllup, jul eller nytår er festissimo.dk klart et besøg værd med deres store og anderledes festudvalg.

I kan finde mere inspiration og se det flotte sortiment på instagram under navnet @festissimoshop eller ved at synes godt om deres facebookside Festissimo lige her. Så er mit lørdags-tip hermed videregivet 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update fra vores nye hjem