Pynt til barnedåb

Sommer i september

Hvor er det skønt med så godt vejr, selvom der er taget hul på årets første efterårsmåned. Det giver mig nemlig anledning til at nå at få brugt noget af alt det tøj jeg pga. graviteten ikke har kunne passe det sidste lange stykke tid. Deriblandt er disse skønne Malene Birger shorts som jeg er ret glad for.

Min lillesøster fylder 18 år i dag, så i vores familie tager hun æren for at vi stadig har sommer i september. Der lyder både et tak og et tillykke herfra! Vi har fejret hende det meste af dagen hjemme hos min far til stor familiekomsammen med masser af god mad og kage 🙂
img_3897image imagePsssst.. De fine Havana Jewels armbånd jeg har på, kan meget snart forhandles på havanajewels.dk, hvor jeg glæder mig til at byde jer velkommen 🙂
imageimg_3892-2

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pynt til barnedåb