Sommer i september

Klar til barnedåb

Live opdatering lige inden vi skal ud af døren og afsted til kirken, hvor Havana endelig skal døbes. Juhuu 😀 Det bliver en stor og festlig dag sammen med vores familie og venner – vi bliver 50 mennesker i alt og skal holde festen hjemme hos min mor. Vejrudsigten lover dejligt vejr, så det kan kun blive en dejlig dag!  imageSko og smykker er lignet op og klar til at springe i – og selvfølgelig skal vi have er matchende sæt armbånd på fra Havana Jewels 🙂 Skoene købte jeg lige den anden dag i Bianco og er lidt spændt på hvad mine fødder og balance siger til det. Kan nærmest ikke huske hvornår jeg sidst har haft en hæl på. Det er vel nærmest snart et år siden at alle mine birkenstock sandaler og sneakers permanent fejede de lidt mere festlige sko af vejen. #MommyLife – men det går nu nok 😉
imageMin kjole købte jeg i Zara tilbage i februar ugen inden vi fandt ud af om vi ventede os en dreng eller en pige. Jeg synes den passede perfekt til en pigedåb, så jeg tog chancen og købte den, men lod den blive hos min veninde i København så hun kunne bytte den i tilfælde af vi skulle have en dreng.
Glæden over at vi skulle have en pige og at jeg så samtidig kunne retfærdiggøre at beholde den elegante kjole var stor, så jeg har glædet mig meget til endelig at skulle have den på i dag. Jeg har vist aldrig købt en kjole i så god tid før 🙂
Havanas dåbskjole er helt ny og en jeg har købt hos OliPrik Copenhagen. Jeg er vild med de små blomster blonder og så er de korte ærmer jo perfekte til sådan en skøn sommerdag som det tegner til at blive i dag. Jeg kan godt lide at den er så simpel og tidsløs så den sagtens kan gå i arv eller genbruges en gang. Dåbskysen er en jeg selv har haft på.
imageDenne søde skjorte forærede min mormor mig på min fødselsdag. Den har en ganske særlig betydning da den er gået i arv i fire generationer fra oldemor, til mormor, til mig og nu til Havana. Jeg tænker derfor at hun får den på senere på eftermiddagen, når hun ikke gider den lange kjole længere.
image imageimageMin mors veninde har strikket huen og de fine små sokker til hende 🙂
God søndag derude!

2 kommentarer

 • Mette

  Eeeeej jeg er så forelsket i den Zara kjole der, og jeg kan bare ikke finde den nogle steder. :😩

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Jacqueline

   Hej Mette,
   Nej den er vist ikke til at få fingrene i længere, desværre 🙁
   Det er omkring 1 år siden jeg købte den.
   Kh. Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer i september