Sådan gik det i kirken

Havanas Dåbsfest

Jeg er så glad og taknemmelig for at min mor ville lægge hus til dåbsfesten i søndags, så det blev så uformelt og hyggeligt som det overhovedet kunne. Det dejlige vejr medvirkede også til at festen blev så tilpas havefest-chill-agtig som vi havde ønsket os. Vi inviterede til brunch buffet med alt fra laks og tærter, pålæg, og pølser til æg, pandekager, müsli, frugt og rarbarber trifli. Det var vores gode ven Poul der havde travlt i køkkenet og stod for at lave alt maden. Der var et hav af flotte gaver og en masse brede smil på alle de mennesker vi så godt kan lide – så dagen kunne ikke være blevet bedre! 🙂
img_3990
Alt vores fine pynt til festen var som tidligere nævnt fra festissimo.dk og det hele blev lige som jeg havde ønsket og håbet på. Jeg synes pom-pomerne er så søde at jeg her efterfølgende vil hænge dem op på Havanas værelse for at skabe hygge og give hende noget at kigge på. Folie ballonerne forestiller jeg mig også at ville genbruge til en anden festlig lejlighed, som til hendes 1 års fødselsdag.
img_3970img_3976img_3977 img_3984 img_3988 img_3999Seriøst, hvor sød har man lige lov at være? Falder i søvn i mors arme men med overskud til lige at sørge for at kysen ikke flyver nogen steder. Sødeste søde Havana-skat 🙂
img_4000-kopi img_4003skaermbillede-2016-09-27-kl-22-33-14
skaermbillede-2016-09-27-kl-22-38-40skaermbillede-2016-09-27-kl-22-38-50

Jeg er så glad over at der pt. er et ret stort babyboom i vores vennekreds – to af mine bedste veninder Trine og Sarah venter sig henholdsvis en dreng til oktober og en pige til januar, så der kommer allerede to nye legekammerater indenfor ganske kort tid og jeg kan slet ikke beskrive hvor glad jeg er på deres vegne og hvor meget jeg glæder mig til vi alle tre står med hver vores bebs ? Det er så fantastisk!

Dåbskagen var bestilt fra Hornbæk bageri, som virkelig formåede at levere varen! Sammen med konditoren Chris, som lavede kagen, kom vi frem til at det skulle være en to-lags brownie med marzipanstykker og en let jordbær/hindbær mousse mellem lagene. Mums filibabba siger jeg bare! Det var en kæmpe kage, så der var heldigvis masser tilbage. Så gæt engang hvad jeg har spist til morgenmad de sidste to dage? 😀
skaermbillede-2016-09-27-kl-22-42-39image

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan gik det i kirken