Baby badetid

Red Croco Clutch

Forleden var jeg forbi Nü Denmark for at lurer lidt på deres efterårsnyheder, så jeg vil lige vise jer hvad der røg med i min shoppingpose 🙂
img_4604Det gjorde nemlig denne her lange, bløde cardigan i mohair, som jeg stort set ikke har haft af siden. Jeg kommer med garanti til at bruge den virkelig meget her i efteråret og hen over vinterperioden, for den er jo bare helt ideel til de kolde dage.

Cardiganen fik følgeskab af denne lille fikse læder clutch i croco-look også fra , som jeg synes er så fin til sæsonen i den helt rigtige efterårs røde farve. Så er der tanket lidt op på efterårs-forkælelses-kontoen med et par skønne ting i god kvalitet, som gør mit materialistiske jeg lidt ekstra glad her midt i gråvejret 🙂
img_4606-1img_4601

2 kommentarer

 • Maria

  Hej Emelie Jacqueline,
  faldt over dig på instagram for noget tid siden og tænkte at nu var det tid til at læse din blog – og hvor er det fantastisk at læse en anden mors beretninger. Blev selv mor d. 1 juli og min fødsel lyder meget ala din. Derudover flyttede vi også i rækkehus ude for byen (ja det skulle jeg også lige vende mig til) 😉 Bliv endelig ved med at skriv som du gør. Det er rart at læse andre mødres tanker og følelser, så man ikke til tider tænker man er den eneste der er helt tosset 🙂
  Mvh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maria,
   Tusind tak for din kommentar og fordi du har klikket dig ind på min blog også 😉
   – og tillykke med din også forholdsvis nye titel som mor!
   Dejligt at høre fra en der kan relatere til flere af de situationer jeg pt. befinder mig i.
   Jeg lover at blive ved med at skrive 🙂

   Kærlig hilsen Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby badetid