Red Croco Clutch

Preggo Throwback

Et lille torsdags tilbageblik med nogle af de billeder der blev taget (og valgt fra) da jeg lavede forsiden til Magasinet Gravid, som jeg skrev om i indlægget her. Billederne blev taget en uge inden min termin.

Når jeg sidder her i dag med min pige i armene, er det helt mærkeligt at tænke tilbage på, hvordan det føltes da hun lå og sprællede rundt i min mave. Men jeg husker det som en skøn, skøn tid og jeg glæder mig allerede til forhåbentligt at få lov at opleve en graviditet igen på et tidspunkt. – Der kommer nok bare lige til at gå lidt tid inden det bliver aktuelt igen 😉
_16a1350
_16a1230 _16a1329 _16a1464_16a1412Foto credit: Peter Nørby

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Red Croco Clutch