Anmeldelse: Emmaljunga Barnevogn

Lykken er .. når ens veninde også bliver mor

I weekenden var Havana og jeg i København for at fejre min dejlige veninde Trine, som fyldte år og havde inviteret til det lækreste fødselsdags-kagebord 🙂

Samtidig kunne vi endelig møde hendes lillebitte fine søn, som kom til verden d. 20/10.
SE LIGE hvor skøn han (og hun) er!! Jeg er helt solgt og glad på deres vegne. Det betyder bare noget ganske særligt når ens tætteste veninder får børn og det er endnu mere fantastisk, når man, som vi, får dem så tæt på hinanden. Jeg er sikker på at vi og de i fremtiden får stor glæde af at de kan følges ad aldersmæssigt.15058700_10211680167702716_47859264_nMan bemærker som mor først hvor hurtigt ens eget mini-menneske vokser, når hun pludselig er “den store” i andre babyers selskab. Men se lige engang hvor meget der sker på bare fire måneder! Jeg er sikker på at de to søde små nok skal blive rigtig gode legekammerater.
collage

2 kommentarer

 • A+K/VenterPaaVinBlog

  Det er så vildt at se, ens venindes billede, i hendes barn 🙂
  Jeg har oplevet det for første gang i september, og her 2,5 mrd efter, tænkte jeg så sent som idag på besøg hos de to: “Nej, hvor det da er skægt, som de ligner hinanden, mor og søn” 😀
  Det er så pudsigt, og skønt på samme tid.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Jacqueline

   Ja det er simpelthen så skønt 🙂 Jeg har endnu ikke rigtig oplevet nogen synes min datter ligner mig, men mere hendes far. Men glæder mig da til (og hvis) den tid en dag kommer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: Emmaljunga Barnevogn