Lykken er .. når ens veninde også bliver mor

Jeg er flyttet!

teddybear
Som overskriften til indlægget siger, er jeg pr. dags dato flyttet. Heldigvis slipper jeg for at skulle pakke flere flyttekasser i denne omgang for det er nemlig kun i blog-regi at jeg er rykket fra det ene sted til det andet.

Efter at have været 100% selvstændig med min blog helt siden begyndelsen i 2012 er det blevet tid til at prøve kræfter med mine skriverier fra en anden platform.
Jeg er nemlig blevet en del af netværket hos Bloggers Delight, som for de der ikke kender det, er Danmarks største blognetværk.
For dig som læser, kommer det ikke til at betyde den store forskel, udover et nyt design og at du måske vil støde på nogle banner-annoncer du ikke er vant til at se på mit site. Men derudover kan du forvente at indholdet herinde fortsat er i samme kategorier som du kender dem og du finder mig stadig her på domænet emiliejacqueline.dk 

Årsagen til at jeg har takket ja til tilbuddet om at blive premium blogger hos Bloggers Delight er primært for at udvide min horisont indenfor blogmediet og for at få nogle flere “ligesindede” at sparre med. Jeg håber og tror på at samarbejdet vil være med til at udvikle mig og give mig nogle nye bekendtskaber og oplevelser i forbindelse med min blog – og i samme ombæring vil jeg selvfølgelig også byde velkommen i mit lille univers, hvis der skulle være kommet nye læsere til undervejs.

Da det jo ikke er nogen fysisk flytning, har jeg ikke rigtig nogle stemningsbilleder at vise, så i stedet for kan I lige se hvor sød Havana ser ud i hendes nye søde teddybear dragt, som hun har indviet i dag 🙂

2 kommentarer

 • Natasja//BlogLiebling

  Velkommen hos BD og i vores klynge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Jacqueline

   Tusind tak Natasja, en fornøjelse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykken er .. når ens veninde også bliver mor